Fremgang hos barna!

Jeg føler i grunnen at de små hverdagslige tingene jeg gjør i matveien ikke er så mye og skryte av . Men nå dukker det stadig opp reaksjoner fra barna som viser at jeg gir dem en sunn start her i livet!

I går hadde vi kjøpt halgrove brød i steden for de helt grove som vi har til hverdags, til frokosten i dag var barna veldig krye for at vi hadde LOFF !!!

En dag min bror var på besøk, kom de ivrige og spurte etter skive med leverpostei, og ble HOPPENDE GLADE når jeg sa ja... (er ikke akkurat gjerrig på det i hverdagen ;-)  ).  Broren min var helt forundra - hadde det enda vært skive med nugatti så kunne han ha forstått gleden...

En lørdag ettermiddag kom de sultne inn , men det var ikke lørdagsgodt som de spurte etter - det var (DU GJETTER DET ALDRI... svar nederst på siden).

I dag var vi på restaurant og hun eldste likte ikke stekt banan lenger;  "Det er alt for sukkerklissete" sier hun, og går heller og ser på fiskene.

Så til de som tidligere har sagt at det er tullete og frata barna gleden med enorme mengder sukkerspinn, lørdagsgodt, sukkerbomber av kaker og gele til hver søndagsmiddag... 1. Jeg trenger ikke og krangle med ungene om at de får for lite lørdagsgodt (de er vant med lite, og nyter det i ro i steden for og skynte seg for og rekke og spise opp alt) 2. Ungene blir skikkelig happy når de får fråtse i mat som ikke er spesielt usunt, men næringsrikt og likevel veldig godt!

Så moro at det setter sunne spor i matvanene deres! At jentene er happy med vann når de er sultne, og at de er veldig takknemlige for saft innimellom. At eldste fremdeles vil ha fify-fifty med brus og vann når hun får brus :-) Dette varer kanskje ikke evig, men sparer ihvertfall de små kroppene for store mengder tilsetningsstoffer,e-stoffer og sukker i tidlig alder :-)

Ha en fortsatt fin helg alle sammen :-)

 

 

 

 

Og den lørdagsettermiddagen, så var det faktisk havregrøt med syltetøy som de hadde sååå lyst til og spise ;-)

 

3 kommentarer

Anna tecknar och målar

03.apr.2011 kl.15:26

sv: Tack så mycket! Jag har svarat på dina frågor angående porträtt på din mail så kika gärna där :)

MVH Anna

forandringensvei

08.apr.2011 kl.21:59

Se der - se der.. :)

Kjempebra at det er slik - men ille at folk jammen skal kommentere dette også. At det er fælt å ta fra de sukkerklisset på lørdager?!?!

Gøy å lese dette synes jeg :)

carewhatieat

08.apr.2011 kl.22:10

forandringensvei: Takk for hyggelig tilbakemelding:-) Ja verden er sprø! Gratulerer med fornyede sunne smaksløker forresten1 ;-)

Skriv en ny kommentar

hits